lunes, 28 de abril de 2014

:D

Hola a tots i totes!!!

Aquest mes d'abril ha estat molt interessant. Realment, la Pardeep i jo no hem anat molt lluny a descobrir món, ja que valorem molt les joies que tenim al nostre voltant. Tot i així, s'ha de tenir en compte que les nostres trobades cada vegada són més intenses i que, quan estem juntes, el temps passa volant!!!!

Personalment, a mi em feia molta il·lusió que la Pardeep coneixés Girona i que pogués gaudir de l'encant que té aquesta ciutat. Per això, en algunes de les nostres trobades d'aquest mes d'abril, la Pardeep i jo hem estat voltant els carrers de Girona.

Després de caminar i caminar, fer fotografies, visitar alguns llocs emblemàtics d'aquesta ciutat, com ara el cul de la lleona, el Barri Vell i les Rambles, la muralla, el Parc Migdia, etc. la Pardeep m'ha dit que li encanta Girona!

Com ja veureu a les fotografies, vam haver de dedicar tres trobades a aquesta ciutat, una al mes de març i dues aquest últim mes. A continuació us deixo amb unes imatges que serveixen per fer cinc cèntims de les nostres visita a Girona:














També, aprofito aquesta publicació per explicar-vos una activitat que li va agradar molt a la Pardeep: fer pulseres amb gometes! També vam aprofitar per pintar-nos les ungles d'un color molt primaveral! Tot seguit trobareu un seguit d'imatges d'aquest dia:



Fins aviat!!!!!!!!!!!!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario