martes, 13 de mayo de 2014

Últimes trobades del Projecte Rossinyol ...


Hola a tots i totes!

La Pardveep i jo hem aprofitat aquest últim mes de Projecte Rossinyol per fer un munt de coses. En especial, en aquest últim mes la Pardveep ha tingut l'oportunitat de conèixer un dels plats més catalans: el pa amb tomàquet tradicional de Catalunya (pa untat amb mig tomàquet madur i una mica d'all i amanit amb oli d'oliva i sal ). Per acompanyar el pa, hi vam posar fuet, pernil salat, botifarra blanca i botifarra al bull. La Pardveep no havia tastat mai aquests embotits i, realment, li van agradar molt!  

També, la Pardveep va poder tastar la torrada amb sobrassada. Al principi semblava que no li agradava massa, però s'ho va acabar tot i, fins i tot, va repetir!

A més, profitant aquesta trobada culinària, la Pardeep i jo vàrem fer un pastís foundant pels postres i, vam fer uns altres pels seus pares. Tot i que vàrem tenir alguns problemes a l'hora de fer el pastís, sobretot amb el foundant que havia d'anar al damunt del briox, ens ho vàrem passar molt bé! A continuació us deixo amb algunes fotografies:







També, en aquest mes de març, la Pardveep ha visitat el meu poble: Arbúcies. Després de descobrir tots els racons d'aquesta vila (les fonts d'Arbúcies, la Plaça de la Vila, el Sagrat Cor, la bassa de la Farga, el Sot del Palau, ...), ella opina que és un poble molt diferent de Santa Coloma de Farners, ja que és molt tranquil i hi ha natura per tot arreu.

Tot seguit trobareu un parell de fotografies d'un dels paisatges més bonics que es poden contemplar des del Sagrat Cor. Allà, la Pardveep i jo vàrem aturar-nos per descansar i prendre la fresca.





Finalment, aquest divendres, la Pardveep i jo ens trobarem per donar fi al Projecte Rossinyol. Tot i així, no es tracta d'un adéu, sinó d'un arreveure! Tant una com l'altra tenim un estiu per endavant on, segurament, trobarem més d'un forat a la nostra agenda per veure'ns.

No hay comentarios:

Publicar un comentario