jueves, 6 de marzo de 2014

EL NOSTRE FEBRER

Hola a tots i totes!

Aquest mes de febrer ha estat molt divertit. Com us vaig dir a l'entrada anterior, vaig preparar una sorpresa a la Pardeep: ANAR A LA PLATJA!

Fa tres setmanes, la Pardeep va pujar al meu cotxe sense saber on aniríem. Després d'uns quants quilòmetres i una mitja horeta al cotxe, vam arribar a Blanes. Quan la nena va veureu la platja, es va emocionar molt, ja que era la seva primera vegada. Allà ens vam rebolcar a terra, amb la sorra, també vam tocar l'aigua, etc. Un cop cansades, vam fer una visita per Blanes. Com ja veureu a la fotografia, vam pujar a La palomera de Blanes per gaudir encara més del paisatge, vam visitar el port i vam passejar per les rambles. Sense adonar-nos, el sol es va pondre i nosaltres vam decidir anar a berenar abans de tornar. Realment va ser un dia que volem repetir. Per això, quan faci millor temps, tornarem a la platja.








També, aprofito aquesta publicació per explicar-vos que un dia ens vam tornar pastisseres. La Pardeep i jo vam fer uns cupcakes boníssims amb pasta foundant. Primer de tot, vam agafar unes magdalenes i les vam partir per la meitat. Seguidament, vam trossejar xocolata que, després d'escalfar-la al bany maria, vam untar en una meitat. Després, vam preparar la pasta foundant, és a dir, la vam amassar i la vam tenyir amb colorant alimentari. Finalment, vam fer la forma que desitjaven i ho vam adjuntar-la al damunt de la magdalena amb mantega i sucre glacé. A continuació us mostro unes imatges:







Per provar-les, vam aprofitar que era l'hora de berenar i també vam mirar un capítol de Plats Bruts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario